Refurbishment — Wimbledon

Project Summary

This Edwardian semi-detached house in Wimbledon was totally transformed by a wraparound extension to the side and rear of the ground floor, a full internal refurbishment and reconfiguration of both floors and a rear and side dormer to the loft. The extension was built out far enough to accommodate skylights to the side return and large bi fold doors to the rear, providing plenty of natural light and a good size family kitchen/living/dining area, complete with underfloor heating. The existing internal layout was refurbished to provide a utility room, cloakroom and additional living room to the ground floor, plus three bedrooms and family bathroom to the first floor. The loft conversion created a large dual aspect master bedroom and ensuite.

Top
Menu